Kaffeprovning

(Jakten på det färskaste kaffet på jobbet!)

Allt fler företag väljer kaffeprovningar på jakten efter det perfekta kaffet på jobbet.

De senaste åren har intresset för färskt kaffe ökat explosionsartat. Samtidigt som de avancerade espressomaskinerna har fått en given plats på våra arbetsplatser så väcks också mångas kunskapstörst. Kaffeprovningar ligger helt rätt i tiden.

Många företag vill kombinera arbetsdagen med någon form av provning men söker ett alkoholfritt alternativ. Då passar det bra med kaffeprovning.

En alkoholfri aktivitet som passar en bred målgrupp i vårt kaffeälskande land.

Upptäck en värld av smakupplevelser. Vid kaffeprovning brukar det vara lagom att jämföra 3–4 blandningar, inklusive ert befintliga kaffe på jobbet. Ni får smaka på flera olika blandningar för att sedan betygssätta de. Kaffet med flest poäng vinner o kanske är det just detta kaffe som blir det nya kaffet på din arbetsplats. Det är enkelt att njuta av de upplevelser som kaffet och provningen ger.


Frapino färskt kaffe på jobbet, är ett företag som erbjuder helhetslösningar för varje unik arbetsplats. Vi erbjuder möjligheten till en egen kaffeblandning.

Man kan välja mellan ekologisk, kravmärkt eller direct trade. Vi förpackar kaffet i personliga kaffepåsar med företagets egen logotyp. Kaffepåsarna kan sedan ges som unika presenter till era kunder eller som julklapp till de anställda!

Ta chansen och byt till bättre och mer kvalitativ kaffe. Färskt kaffe skapar bra business. Ring oss gärna för mer information eller offertförfrågan.

Kommunicera med kaffe! 

Vi marknadsför ert företag på ett synligt sätt o höjer kvalliten med färskt kaffe.

Vi profilerar unika kaffepåsar med ert företags logotyp. Därtill erbjuder vi även muggar o beachflag med tryck enligt önskemål.

Vi sköter tillverkningen av det profilerade materialet och vi kan även ta hand om allt grafiskt datorarbete om så önskas.

Vi kan jobba under alla förhållanden, Inomhus som utomhus, Allt är möjligt. Inget jobb är för litet eller för stort för oss.

Frapino färskt kaffe på jobbet erbjuder:  

Ring oss gärna för mer information eller offertförfrågan.