Kaffemaskiner som skapar bra business!

WMF är ett Tyskt företag som är världsledande på kaffemaskiner. Vi har valt deras maskiner för färskmalet kaffe eftersom färskt kaffe skapar bra business.

Färskrostade espressobönor i kvarnen skapar förtroende.

Maskinerna ger dig möjlighet att välja mellan ett flertal olika kaffe drycker såsom espresso, cappucino, caffè latte, americano, macchiato samt tevatten.

Dessa maskiner har dessutom ett unikt rengöringssystem – Plug&Clean – vilket gör att de lämpar sig särskilt bra för kontor. Med ett enkelt knapptryck rengör sig maskinen automatiskt så att du alltid kan njuta av gott kaffe utan någon vidare ansträngning. Maskinen kan även special byggas med öppen sumplåda under bardisken, för att underlätta hanteringen av sump vid stor förbrukning.

Våra duktiga medarbetare hjälper till vid installationen av maskinen så att samtliga avgörande komponenter (temperaturen, hastigheten, malningsgraden och trycket) är kalibrerade på millimetern, för att kaffet alltid ska hålla högsta kvalitet, från första koppen till den sista. Vi provsmakar i samband med installationen direkt på plats tills vi båda blir riktigt, RIKTIGT nöjda med slutresultatet!

Se vårt urval av maskiner