Det bästa är att frapino har lärt oss kommunicera med kaffe.

Vi är väldigt nöjda med frapinos upplägg o kvalitet på deras professionella insats. Frapinos tankesätt är lite före på marknaden, bl.a med nya maskiner och med vår företagsprofil på kaffepåsarna.

Frapino är även ett mindre företag som gör att det känns som om ni lägger mer tid på kunder och skillnaderna är otroliga om man jämför med våra tidigare erfarenheter

Prima Städ VD 
Marianna Andrikopoulou 

Audi Danderyd

Kaffefrågan på jobbet hade varit på tapeten under flera års tid utan att någon tagit tag i den. Frapino kom med en helhetslösning där vi kan erbjuda kunder och personal på ett riktigt bra och färskt kaffe i samma klass som på caféet. Detta utan ökade kostnader eller merarbete.

Våra kunder reagerar med positiva kommentarer och bidrar till en skön stämning och ett härligt klimat hos oss. Frapino lovar högt och levererar därefter. Vi är supernöjda med resultatet och servicen från Frapino.

Audi Danderyd
Försäljningschef Peter Nordlund

Opio krossade myten om färskt kaffe är dyrare kaffe !

Med att investera på moderna espressomaskiner från frapino som levererar kaffe i världsklass har vi höjt produktivitet bland våran anställda markant!

Färskt kaffe på jobbet skapar bra business!
Opio Group VD, Andreas 

Det bästa med frapino är deras kunskap o bemötandet!

Kvaliteten och kundskap hos frapino gör att vi på Alecom alltid får snabb service och att kvalitén på deras maskiner följer Alecoms utveckling och förändringar. Deras Snabba leveranser gör det enkelt för oss att beställa varor, underlättar i det dagliga arbetet för min personal.

Alecoms VD, Valle

Julklapp eller giveaways!

Kommunicera med kaffe! Kaffe med egen etikett

Kaffepåsen rymmer 110g 500g eller 1000g med färskt rostad kaffe. Hela eller malda bönor. När du beställer profilerat kaffe designar du själv etiketten, eller så gör vi det. Etiketten är i grunden vit. Kaffet kommer från världens bästa kaffeproducerande länder. Vi kombinerar mjukhet från Brasilien Mogiana, fyllighet från Sumatra Lintung, och friskhet från Etiopien och Colombia. Ett färskt rostat kaffe för alla kaffeälskare. 

Hållbarheten för färskt kaffe är 12 månader.    

Leveranstid: 1-2 veckor